Hoops weg

Vandaag was ik mijn keuken eens flink onderhanden aan het nemen. Ik houd echt van Dettol het maakt alles super goed schoon en snel. Ik houd van snel.
Sinds het huishouden niet echt mijn hobby is vind ik het fijn als het snel kan, en zeker op dagen dat mijn lijf in protest is tegen iedere beweging die ik maak.

Ik las op Women Living Well dat je moet in denken dat je het huis schoon maakt voor God. Met vreugde voor God. Muziekje erbij etc. Dus ik dacht dat moet ik dan maar proberen, misschien vind ik het dan leuker.

Dus vandaag muziekje aan ( michael w. smith) dettol erbij, op het aanrecht de boven kant van de kastjes schoon maken. Hele uitdaging voor mij, ik heb hoogte vrees, eigenlijk vind ik een trap trede al te hoog, maar goed ik ging ervoor. Ik zat te bedenken dat je van die reclames hebt dat je spuit het schoonmaak product erop en tada schoon. Zo ging het dus vanmorgen echt in mijn keuken.

Helemaal blij natuurlijk:)

Zo gaat het dus ook met onze zonde, als je werkelijk vergeving vraagt en het meent dan doet God ook Hoops weg.

En dat alleen omdat ie zijn zoon Jezus voor ons heeft laten sterven. Onze zonde mee heeft genomen aan het kruis, dat wij daardoor nu VRIJ mogen zijn.

Nou geloof mij voor die God maak ik graag mijn huis schoon :)

Als ik voor het feit dat God zijn zoon voor mij aan het kruis heeft geslagen niet dankbaar ben. waar ben ik het dan nog voor?

Waar ben jij dankbaar voor vandaag?3 opmerkingen:

Gea zei

wat een mooi stukje :)

Look Around The Corner zei

Dank je wel Gea

Chantal Vos zei

Ik bedacht me dat ik even niet op je blog had gekeken voor een paar dagen en ik ben toch wel nieuwsgierig ;)
Wat een mooie vergelijking maak je met de schoonmaak thuis en schoonmaken in je leven ; je geestelijk leven.
Mooie blog weer !