Lekker toetje voor het weekend/ Dessert

Een lekker toetje voor het weekend.

Bananen pudding.

Wat heb je nodig,

2 pakjes vanille pudding of 1 pakje vanille pudding en 1 pakje bananen pudding
1 blikje gecondenceerde melk
2 bakjes slagroom
1 theelepel vanille extract                              
1 pak langevingers of bitterkoekjes
2 pakjes mon chou
3 kopjes melk
4 bananen




mix de mon chou in de mixer tot een glad geheel, voeg nu de gecondenceerde melk toe.
Als dit goed gemixed is voeg je de pakjes pudding toe.

In een andere kom mix je de slagroom. Een helft van de slagroom voeg je toe aan de pudding mix, nadat je de vanille extract hebt toegevoegd.

Pak een grote schaal en leg de lange vingers op de bodem. Daarop leg je de in plakjes gesneden banaan.

Over de banaan smeer je het pudding mengsel, en als laatste doe je de andere helft van de slagroom over de pudding.

Dit laat je minimaal 3 uur in de koelkast staan.

Eet Smakkelijk


Original recipe makes 1 - 9x13 inch dishChange Servings
  • PREP
    30 mins
  • READY IN
    3 hrs 30 mins

Directions

  1. In a large bowl, beat cream cheese until fluffy. Beat in condensed milk, pudding mix, cold milk and vanilla until smooth. Fold in 1/2 of the whipped topping.
  2. Line the bottom of a 9x13 inch dish with vanilla wafers. Arrange sliced bananas evenly over wafers. Spread with pudding mixture. Top with remaining whipped topping. Chill
  3. Enjoy


Geen opmerkingen: