Ik snap er niets van

Ik snap er echt helemaal niets van. Er staat nieuws in de krant wat onmogelijk waarheid is, en mensen slikken het voor zoetenkoek.

Ik snap er echt helemaal niets van. Een man misbruikt zijn dochtertje van 3 jaar, maar omdat hij rijk is krijgt hij geen gevangenis straf.

Ik snap er echt helemaal niets van. Er worden wetten door gedrukt in de wereld omdat de geen die het graag door gedrukt wilt hebben grof geld betaald.

Ik snap er niets van. Mensen zeggen dat ze Moslim zijn, maar hoe kan een Moslim nu zijn eigen geloof genoot vermoorden.?
Dat is geen Moslim.

Ik snap er echt helemaal niets van. Er is armoede in Nederland, meer dan we denken, en nog zijn er mensen die denken dat het wel mee valt.

Ik snap er echt helemaal niets van. Waar is de liefde voor elkaar die we als gebod hebben gekregen in de Bijbel.

Ik snap er echt helemaal niets van. Mensen zeggen er is een God maar ondertussen slachten ze elkaar af niet alleen met wapens maar ook met woorden omdat hun God beter is dan die van de ander.

Ik snap er echt helemaal niets van. Jij wel?

Blijf dichtbij je Maker.

foto bron: Google


2 opmerkingen:

Aritha zei

Het is heel erg ingewikkeld geworden. Het wordt koud op aarde. laten we maar veel warme momenten scheppen door het Licht te laten schijnen.

Eve Jansen zei

Maar dat is het zelfs mensen van wie je zou verwachten dat ze die liefde en warmte in zich hebben die blijken dat niet te hebben. :(