Wat doe jij met je tijd?

Wat doe jij met je tijd?

Heb je een takenlijst per dag? Staat daar ook je tijd op met God? Of is dat een bijzaak voor als je nog wel even tijd hebt?

Lees je Bijbel bid elke dag is een kinderliedje wat veel mensen wel kennen.

Denkt God ook oh vandaag even geen tijd voor .... vul je naam maar in, want ik heb het te druk met regen maken, koren laten groeien.

Nee God is er altijd voor jouw, Hij heeft zelfs Zijn Zoon voor jouw redding gegeven. Zou jij dat doen voor iemand die je niet kent? Ik niet in ieder geval. Maar wat ik wel kan doen is Ja zeggen tegen God, tegen het eeuwig leven wat ie ons heeft beloofd. En oh ja het is nog GRATIS ook.

Heb je het moeilijk en lig je 's nachts wakker van de zorgen? God heeft zijn antwoord in Zijn woord. Geef Hem je tijd, en maak je leven mooier wanneer je ziet hoeveel belofte God nog voor je heeft achter gelaten in Zijn woord.

Hoeveel Hij van je Houdt, gewoon zoals je bent. Zonder voorwaarden.

Geef je problemen aan Hem, verwacht niet dat als je auto kapot is dat er een nieuwe auto uit de lucht komt vallen. Maar Bid en vraag Hem je te voor zien in je noden. Soms is dat met spullen maar soms is het je geest en ziel te herstellen van bitterheid en verdriet.

God hoort en geeft antwoord. Kijk eens terug naar een moeilijke tijd in je leven. Zijn er toen dingen 'toevallig'gebeurd?

Toeval bestaat niet. God is erbij, het enige waar Hij op wacht is Jou JA, voor Hem in je leven.

Lees je Bijbel Bid elke dag en

Blijf dichtbij je Maker.


2 opmerkingen:

Chantal Vos zei

Bij ons zijn zeker situaties geweest die we in handen van God gelegd hebben omdat wij zelf het niet wisten of .... En God gaf ons een antwoord op zijn manier. Ons huis werd snel verkocht ; vervolgens problemen met de lening plus het feit dat we nog geen ander huis hadden en dat moest binnen 3 maanden. Gebed hierin heeft zoveel gedaan en we werden naar Lelystad gestuurd. En de komst van Ellenore liet ook op zich wachten. Als je zo graag een klein mensje wilt en het toch niet gebeurt :( Misschien heeft God andere plannen met ons (leven) en hoort er geen kindje bij. Dat kan natuurlijk. Uiteindelijk is ze wel in ons leven gekomen en waren we zo ontzettend blij. Dit zijn wat grotere voorbeelden en dan heb ik het nog niet eens over de wat kleinere ;) Dingen in ons leven zijn niet toevallig gebeurd ;) We proberen elke dag samen tijd aan God te geven door de bijbel te lezen met een dagboekje. Persoonlijk tijd voor God wat mijzelf betreft schiet er toch regelmatig bij in. Helaas ben ik daar zelf bij en zoals jij in je stukje zo mooi zegt. God heeft altijd tijd. Nu andersom ook nog :)

Jedidja zei

Dank je wel voor dit stukje. God hoort. Hij verhoort. Maar soms is Zijn weg zo anders dan wij ons voorstelden hè?

Heel mooi plaatje ook! Zal ik hem in de google+ groep plaatsen, dit plaatje?