Je bent Geliefd

Vandaag was er een 'zussendag'in lelystad. 175 vrouwen bij elkaar, samen zingen, luisteren naar Gods woord een testje doen, frobelen, en high tea tot slot.

De dag begon om 10 uur, sinds ik veel moeite heb met vroeg functioneren is dit voor mij pittig. Maar ik ging er heen met als ik de dag red dan is het mooi en zo niet alles wat ik kan mee maken is een zegen.

Het begon met samen zang wat echt mooi was, ik heb er van genoten. Daarna ging Corianne Ros voor met het thema: 'Je bent Geliefd'. Nou ja das fijn toch :) iedereen wilt graag geliefd zijn. Maar onvoorwaardelijk geliefd te zijn is voor mensen onvoorstelbaar. Maar voor God niet, Hij heeft je gemaakt zoals je goed bent.

Het ging er ook over dat je je hart moet volgen met je leven te leiden zoals je hart je ingeeft. Uh dacht ik leuk bedacht, maar met dat lijf van mij is niet zoveel te doen.
Wat heb ik te bieden in deze wereld.

Daarna gingen we een test doen van de talen van de liefde.

de een leeft op Positieve woorden, de ander op cadeautjes, of samen zijn weer een ander op dienen, en de ander op lichamelijk.

Nu heb ik die test gedaan, en het verbaasde mij wat mijn uitslag was. Ik zou de taal van de liefde spreken door lichamelijk contact. Nou geloof mij als ik ergens niet van houd is als iemand de hele dag aan me zit. Uitzonderingen daar gelaten.

Wat moet ik hier mee dacht ik. Ik had mezelf veel meer gezien als Positieve woorden of zo.

Maar ok stof om over na te denken.

Geliefd zijn door God je maker en wat kan ik hier mee is voor mij wel de grootste leerles van vandaag om over na te denken.

Weet jij hoe GELIEFD je bent.

Weet jij dat God de eerste plaats in je leven in moet nemen dan JIJZELF, en dan je partner en je kinderen. En op de laatste plaats dingen als je werk en de kerk, vrienden en familie.

Ik moet mijzelf op de 2de plaats zetten das best hoog in de rangorde van Geliefd zijn.

Waarom is het dat zo moeilijk voor veel vrouwen?
Als je niet van je zelf houd kan je niet van een ander houden...........Uhhh klonk het door de zaal toen dat gezegd werd, hoe herkenbaar is het dat wij vrouwen/moeders altijd anderen boven ons zelf zetten.

Nu ja zoals je ziet voor mij veel stof om overna te denken.

En jij ............. ook JIJ bent GELIEFD.2 opmerkingen:

Jedidja zei

Goed van je dat je toch gegaan bent, ook al heb je 's-morgens moeite. Lijkt me echt mooi, zo'n dag.

Dank je wel dat je er zo mooi over schrijft. Mijn liefdestaal is ...

Look Around The Corner zei

wat is jouw liefdes taal?