Recept voor het weekend

Het recept voor dit weekend is een recept voor aan de Paas tafel.

Recerection Rolls zoals de Amerikanen het noemen.

Ook wel opstanding broodjes genoemd.

Je hebt nodig

een zak marshmallows

een rol croissant  deeg.

een beetje kaneel/suiker

een beetje gesmolten boter.

Hoe ga je te werk.

Je leest terwijl je met de kinderen de broodjes maakt het paas verhaal voor.

Je geeft ze ieder een stuk croissant deeg, een marshmallow en wat boter met kaneel/suiker.

Tijden het verhaal van Pasen. maak je dus de broodjes. Je doet ze in de oven voor de tijd die op het croissant deeg staat. Met dat de broodjes klaar zijn is jouw verhaal van Pasen ook klaar en kijk:



Je opstanding broodje is klaar. Je had Jezus ( marshmallow) in doeken ( boter en kaneel/suiker) in het graf Broodje gedaan. In de oven ( drie dagen na de kruisiging) en met Pasen is het graf leeg. Het graf ( croissant versier je met het restje kaneel en suiker) zie foto.

Veel plezier met dit recept.

Blijf dichtbij je Maker.

1 opmerking:

Eve Jansen zei

Nog een ander leuk Paas recept.

http://www.citrusandcandy.com/2010/03/easter-obsessed-1-hot-cross-buns.html